



COST Info Day Croatia

24.3.2022. 10:00 – 12:00h Online via Teams

Draft Agenda

10:00 - 10:10	 Welcome words Dr Ronald de Bruin, Director of the COST Association Mrs Zorana Barišić, NCP Coordinator – Horizon Europe, Department for Preparation, Monitoring and Implementation of Scientific and Technological Programmes 	10 min
10:10 - 10:30	What is COST and how to participate in a COST Action – Dr Gordana Kregar, Science Officer at the COST	20 min
	Association	
10:30 - 10:40	Which activities are funded? – Ms Jeannette Nchung Oru, Administrative Officer at COST Association	10 min
10:40 - 11:00	How to submit an application – Mr Christer Halen, Science Administrator at the COST Association	20 min
11:00 - 11:30	 Added value and benefits – COST Action members: Professor Ivor Janković, PhD Associate Professor Sandra Nakić Radoš, PhD 	30 min



11:30 – 11:45	National participation and nomination process – Ms Doris Jozić, COST National Coordinator	15 min
11:45	Q/A	15 min
12:00	End of the session	-

The chat feature allows to send questions during the meeting.